Waarom u als werkgever kunt kiezen voor Uitzendwerk?

 

Werkt u al samen met ons?

Dan kunt u hier inloggen.

Flexibel

Wij zijn een uitzendbureau dat zich niet alleen toespitst op de tarieven, maar voornamelijk op bedrijfscontinuïteit in een flexibele opstelling. Wij willen dat u met uw bedrijf op ons kunt bouwen en denken daarom graag mee in de behoefte van uw uitzendpersoneel. 24 uur 7 dagen per week zijn wij voor u bereikbaar en staan wij klaar om u van dienst te zijn. Met deze kracht hebben wij onze naam en bedrijf gevormd, tot aan de dag van vandaag. Kortom; bij Uitzendwerk kiest u voor een vertrouwde langdurige samenwerking.

Multidisciplinair

Onze intercedenten zijn multidisciplinair, zij kunnen zowel met u als de werknemer communiceren. En dat in het Nederlands, Pools, Roemeens, Bulgaars, Turks, Engels en Duits. Voor complexere talen hebben wij nauwe banden met agentschappen over heel Europa.

Transparant

Wij bieden transparatie in onze tarieven! Doordat wij werken met een ‘buro marge’ heeft u inzichtelijk wat u voor onze dienstverlening betaald. Werkgeverslasten en premies zijn immers voor een groot deel bekend. Met deze werkwijze creëren wij een eerlijk speelveld waarin wij het voor u als opdrachtgever helder en duidelijk maken waar u ons voor betaald.

Software

Wij maken gebruik van uitzendsoftware waarmee specifieke doelgerichte oplossingen worden geboden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw wekelijkse uren via het inlenersportaal aan ons doorgeven. Het inzien, aanvullen en wijzigen van uw digitale planning behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u voorzien van doelgerichte KPI’s en/of managementrapportages.

Alles digitaal en mobile proof!

Branches

Onze uitzendkrachten zijn voornamelijk actief bij middelgrote tot grote opdrachtgevers. Dat kan zijn in de bouw- en afbouw, schoonmaak industrie, food-sector, warehousing, metaal- en elektrotechniek. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd in de pluimvee verwerkende industrie.