Vacature: Industrieel reiniger en productiemedewerker

Solliciteren

Je kunt hieronder solliciteren op deze vacature.

  Dan nemen wij contact op!

  Wat wij vragen

  Opleiding

  Er is geen minimale opleiding vereist

  Functie-eisen

  Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist

  Wat wij bieden

  Uren

  35 tot 40 uur per week

  Contract

  fulltime

  Salaris

  Tussen de € 12,79 en € 13,50 per uur

  Locatie

  Dedemsvaart

  Vacaturebeschrijving

  Wij zijn per direct op zoek naar gemotiveerde medewerkers welke een duo functie zullen gaan vervullen. Om de week werk je fulltime als industrieël reiniger en als productie medewerker. Je zult tewerkgesteld worden bij Plukon Food Group B.V. te Dedemsvaart.

  De werktijden verschillen per week. In de week als industrieel reiniger werk je in de nachtdienst van 21:30 uur tot 05:00 uur. In de productie week werk je in de dagdienst van 07:00 uur tot 16:00 uur.

  Ervaring in de industriële reiniging of als productiemedewerker is geen vereiste indien je bereid bent om het vak te leren en van aanpakken houdt.

  Je vormt samen met je collega’s een team van industriële schoonmakers en productiemedewerkers welke als taken hebben het professioneel reinigen en desinfecteren van diverse productie-installaties en een ondersteunende rol in productieprocessen.

  Wij bieden een vaste werklocatie, en een basis uurloon van € 13,50 als industrieel reiniger exclusief toeslagen van 130% en 150%. Als productiemedewerker ontvang je een uurloon van € 12,79 exclusief toeslag.