Vacature: Industrieel reiniger en productiemedewerker

Solliciteren

Je kunt hieronder solliciteren op deze vacature.

    Dan nemen wij contact op!

    Wat wij vragen

    Opleiding

    Er is geen minimale opleiding vereist

    Functie-eisen

    Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist

    Wat wij bieden

    Uren

    35 tot 40 uur per week

    Contract

    fulltime

    Salaris

    Tussen de € 12,79 en € 13,50 per uur

    Locatie

    Dedemsvaart

    Vacaturebeschrijving

    Wij zijn per direct op zoek naar gemotiveerde medewerkers welke een duo functie zullen gaan vervullen. Om de week werk je fulltime als industrieël reiniger en als productie medewerker. Je zult tewerkgesteld worden bij Plukon Food Group B.V. te Dedemsvaart.

    De werktijden verschillen per week. In de week als industrieel reiniger werk je in de nachtdienst van 21:30 uur tot 05:00 uur. In de productie week werk je in de dagdienst van 07:00 uur tot 16:00 uur.

    Ervaring in de industriële reiniging of als productiemedewerker is geen vereiste indien je bereid bent om het vak te leren en van aanpakken houdt.

    Je vormt samen met je collega’s een team van industriële schoonmakers en productiemedewerkers welke als taken hebben het professioneel reinigen en desinfecteren van diverse productie-installaties en een ondersteunende rol in productieprocessen.

    Wij bieden een vaste werklocatie, en een basis uurloon van € 13,50 als industrieel reiniger exclusief toeslagen van 130% en 150%. Als productiemedewerker ontvang je een uurloon van € 12,79 exclusief toeslag.